1600x678_01

The Brand

Verhóczki Dóri vagyok, a Babies on Board megalapítója. Két nagy álmom volt, az egyik, a legeslegnagyobb, 2013-ban látta meg a napvilágot, Balázsnak hívják, a másik pedig most válik igazán valóra a babaszoba design márka megalakulásával.

A babaszoba kollekciók tervezésénél az volt a célom, hogy olyan termékeket hívjak életre, amelyek a gyermekek életkorához játékos mintáikkal, puha pamut anyagukkal, finom színeikkel tökéletesen illeszkednek. Terveim szövögetésekor nagyon sok segítséget kaptam kisfiamtól, akivel közösen választottuk ki kedvenc figuráinkat. A kisgyerekek mellett a szülőkre is gondoltam a tervezés során, akiknek fontos a kiváló minőség, az egyediség, a letisztultság, a harmónia, és emellett szem előtt tartják azt is, hogy kisgyermekük a kezdetektől fogva szeresse a körülötte lévő textíliákat. A kollekciók darabjain megjelenő mesés minták és állatfigurák cseperedő kisgyermeked első barátai, játszótársai lehetnek. A lágy tónusú pasztell színeket nagy gonddal párosítottam, hogy segítségükkel esztétikus gyermekszobát teremthess.

Fontos volt számomra, hogy minden termék Magyarországon, manufakturális keretek között, kis szériában készüljön. A felhasznált textíliák mindegyike 100% pamut, a rajtuk lévő vidám feliratok és minták igazi finom hímzéssel és sok kézimunkával készültek. Nagy figyelmet fordítottam a fenntarthatóságra, ezért készül minden termékem tiszta pamutból. Azokra is gondoltam, akik szeretnének valami igazán exkluzív, természetbarát babaholmit vásárolni babájuknak. Így létrehoztam kívül-belül tiszta pamutból készült darabokat is, hogy a kisbabák bőrével közvetlenül érintkező termék a lehető legfinomabb legyen.

Kíváncsi vagy az eredményre? Nézz körül a webshopban és találd meg a hozzátok leginkább passzoló darabokat!

Bővebb bemutatkozást az alábbi linkre kattintva olvashatsz http://maison.blog.hu/2016/09/05/babies_on_board

Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.