Ajándék Babaköszöntő tábla-PDF fájl (30 000,-Ft vásárlás felett)

 

 

Kisbabád születése alkalmából egy egyedi ajándékkal szeretnénk kedveskedni neked! Újszülötted születési adatait felhasználva egy babaköszöntő képet készítünk. A babaköszöntő minden kollekcióban elérhető, így harmonizáló és különleges babaszoba dekoráció!

 

Jöjjenek hát a részletek:

Az online pdf-et a 30 000 Ft érték felett vásárlónak készítjük el ajándékként. Ha ilyen értékben vásárolsz tőlünk és szeretnéd ezt az ajándékot, nincs más dolgod, mint beírni a megjegyzésbe a kisbabád adatait és a kiválasztott kollekció nevét. Ezek alapján elkészítjük az online letölthető pdf-et számotokra.

A képet ki tudod nyomtatni papírra vagy kemény kartonra, bekeretezheted és a falra akaszthatod, ahogy a képeken látható.

Ha kisbabád még a pocakban van, mikor rendelsz tőlünk, utólag is elkészítjük neked! Ebben az esetben a rendelésszámodra hivatkozva a hello@babiesonboard.hu-email címre kell megküldened majd az adatokat.

Már vásároltál tőlünk 2017. július előtt? Szeretnénk Neked is meghálálni, hogy az első vásárlóink között üdvözölhettünk! Küldd meg a hello@babiesonboard.hu email címre kisbabád adatait és készítjük is a képet!

Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.