Baba- és gyerektakaró rózsakvarc balerinás

15990 Ft19990 Ft

hímzett balerina mintás rózsaszín baba és gyermek ágytakaró/ágynemű arany díszcsíkokkal

Méret 90 x 120 cm
Anyag 100% pamut
Töltet 100% pamut vagy 100% poliészter

Kiürítés
Méret 90 x 120 cm
Anyag 100% pamut
Mosás max. 30 fokon, kimélő mosás
Megjegyzés A babatakarón a balerina egér kislány szoknyája kellemes tapintású, finoman csillogó, puha tüll anyag. A takarón a rózsaszín és fehér anyag találkozását arany színű díszcsík köti össze. Nézz szét a Tutu Cute babaszoba dekorációink között, ugyanis a babaágyneműnk összepárosítva a kollekció többi termékével tökéletes összhangot teremt a lány babaszobákba.

Takarózásra 12 hónapos kortól ajánlott, előtte ágytakaróként is használható.

A 100% nyers pamut töltet ismérve, hogy pamut szálak futnak egymás mellett, elvétve nagyon apró, világosbarna végződésekkel, mosások alakalmával a nedves külső textilen keresztül a fény felé tartva láthatóvá válik, száradás után viszont nem, vagy nagyon halványan vehető észre.

Ágytakaró kétfajta töltettel kapható, Te választod ki melyiket szeretnéd, az ár eltérő.

Egyedi gyártásban, felárral a takarót más méretben és/vagy tüll szoknya nélkül is elkészítjük.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS
Ügyelj rá, hogy ne takarja el babád arcát és fejét a takaró, a szoba hőmérsékletének megfelelően használd.
Babád biztonsága érdekében minden mosás után ellenőrizd, hogy a masni, szoknya varrása továbbra is erősen fixálva van, nem eshet le. A masnikat húzogatni és rágcsálni/szájba venni ne engedd a balesetveszély elkerülése érdekében.

Méret

90 x 120 cm

Anyag

100% pamut

Mosás

max. 30 fokon, kimélő mosás

Megjegyzés

a 100% nyers pamut töltet ismérve, hogy pamut szálak futnak egymás mellett, elvétve nagyon apró, világosbarna végződésekkelmosások alakalmával a nedves külső textilen keresztül a fény felé tartva láthatóvá válik, száradás után viszont nem, vagy nagyon halványan vehető észreágytakaró kétfajta töltettel kapható, Te választod ki melyiket szeretnéd, az ár eltérőegér kislány szoknyája kellemes tapintású, finoman csillogó, puha tüll anyagtakarón a rózsaszín és fehér anyag találkozását arany színű díszcsík köti összeegyedi gyártásban, felárral a takarót más méretben és/vagy tüll szoknya nélkül is elkészítjük12 hónapos kortól ajánlottügyelj rá, hogy ne takarja el babád arcát és fejét a takaró, a szoba hőmérsékletéhez megfelelően használdminden mosás után ellenőrizd, hogy a masni, szoknya varrása továbbra is erősen fixálva van babád biztonsága érdekében

Kategória: Címke:
Frissítés…
  • Nincsenek termékek a kosárban.